Grootste LED-screen ter wereld!

Zoals u weet Dubai staat bekend om de pracht en hoogste gebouwen heeft. Nu hebben ze een innovatief project, om ’s werelds grootste LED-scherm geïntegreerd kunnen worden in een voorgenomen commerciële toren in het Majan ontwikkelen. Jongens dit hoge LED-scherm zal zichtbaar zijn vanaf een afstand van 1,5 kilometer! Vreemd genoeg het LED-scherm ontwerp, zal geen belemmering vormen voor de doorstroming van daglicht in het gebouw. Een ander groot project te bouwen in Dubai! Een ambitieus project en daarom volgens mij erg bijzonder. Maar of de omgeving hier een plezier wordt gedaan? In ieder geval past het bij de ambities en imago dat ze in Dubai klaarblijkerlijk nastreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s