Moneymaker!

Digitale LED-schermen op A-loacties: Investeerders en (vastgoed)ondernemers zien steeds vaker mogelijkheden voor de commerciële exploitatie van deze LED-screens.
Het beeldscherm als moneymaker.

In steeds meer Nederlandse binnensteden zijn de mega-schermen in opkomst, waarbij het honderd vierkante meter grote scherm op het Rembrandtplein het meest in het oog loopt. Nationale adverteerders vinden langzaam maar zeker hun weg naar dit medium en lokale ondernemers en evenementen zijn op dit soort schermen al veelvuldig te zien.
Een ander succesvol voorbeeld van digitale schermen zien we in de Rotterdamse metro. City Media Rotterdam exploiteert deze schermen zelfstandig en heeft grote ambities om hun netwerk sterk uit te breiden. Maar niet alleen in de stadscentra is deze relatief nieuwe vorm van adverteren populair aan het worden. Ook aan panden en in reclamezuilen aan de verschillende snelwegen is een groeiend aantal LED-screens te vinden. Eigenaren van vastgoed begrijpen steeds vaker dat het een lucratieve bron van (neven)inkomsten kan zijn en verschillende communicatiebureaus werken aan nieuwe reken- en verdienmodellen voor deze vorm van outdoor advertising.

Foto: LED-screens in de Roterdamse metro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s