Plaatje van Rembrandt

Eén van de grootste LED-beeldschermen van Nederland is te vinden aan het Amsterdamse Rembrandtplein. Naast de Nachtwacht is ook dit plaatje, op het plein dat genoemd is naar de zeventiende eeuwse meester, een bezoekje aan de hoofdstad meer dan waard.

Tijdens een drankje op één van de vele terassen op het plein kunt u met eigen ogen zien dat, zelfs op een heel zonnige dag, het 100m2 beeld van het scherm optimaal is. Adverteerders hebben de weg naar de vele duizenden Amsterdammers en toeristen die per uur naar het scherm kijken, inmiddels gevonden. De dynamische en eigentijdse manier van adverteren kent leuke toepassingsmogelijkheden. Zo kon je vorig jaar van jezelf op het Rembrandtplein een foto laten maken die onmiddellijk te zien was op het grote digitale scherm. Een prachtige exposure voor Sony Ericsson.

Foto; LED-scherm Rembrandtplein, Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s