Bijzondere Gevelreclame: Video Mapping!

In Rotterdam wordt een wel heel bijzondere gevelreclame getoont. De ondernemers in dit bedrijfsverzamelgebouw presenteren zich allemaal door middel van bewegende beelden, waarin je een beeld krijgt van wat er zich binnen in het pand afspeelt.

Deze vernieuwende manier van je bedrijf presenteren heet Video-Mapping. Een mega-beamer beschijnt de gevel van het pand. Opvallen met je organisatie, die voortkomt uit out of the box-denken, grenzen te verleggen en meerwaarde cre-eren.

In 1906 was het pand de grootste graansilo van Europa, nu als hip bedrijvencentrum is de gevel het grootste bioscoopscherm van Europa! Twee jaar lang geeft dit beeld een kijkje van buiten naar binnen. Door dit via een beamer-projectie te doen, valt het enorm op, is het flexibel en beeldend en tegelijk tijdelijk!

Klik hier voor filmpje ‘Video Mapping’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s