Digitaal Reclamebord met Touchscreen!

Digitale reclameborden met touchscreen zorgen ervoor dat ‘het jurkje verdwijnt en de Triumph Shapewear zichtbaar wordt’. Onderkleding-fabrikant Triumph zet vanaf oktober 2011 een grootschalige en opvallende outdoor-reclamecampagne in. De campagne voor Triumph Shapewear laat zien dat figuurcorrigerende lingerie elegant en zelfs sexy kan zijn.

Wat het effect is van het dragen van Triumph Shapewear wordt getoond op 1 digitaal touchscreen in Rotterdam en op 2 animatie schermen in Hilversum en Rotterdam. Bij aanraking van de touchscreen verdwijnt het jurkje en verschijnt de Triumph Shapewear.

Verder worden er 10 panels ingezet in winkelgebieden in de buurt van verkooppunten van Triumph Shapewear, waarbij de uiting verandert als de voorbijganger passeert. Dit effect wordt ook bereikt op 10 roterende billboards. De billboards staan in grote steden als Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Breda en Schiphol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s