Gebruik van QR-Codes!

Hoewel QR-codes natuurlijk op creatieve en leuke manieren kunnen worden ingezet wordt de daadwerkelijke toegevoegde waarde van deze techniek nog door veel mensen in twijfel getrokken. En dat is niet zo heel vreemd, aangezien de meerderheid gewoon nergens op slaat. Het gebruik of de toepassing moet iets toevoegen; zoals bijvoorbeeld bij een affiche in een etalage van een makelaarskantoor; zodat je dit thuis nog eens kunt nakijken. Bij andere toepassingen heeft het vaak totaal geen nut. Hieronder een voorbeeld en zie voor meer afbeeldingen en voorbeelden onze Facebook-pagina

“Hoe bereiken we heel veel mensen met onze boodschap….? Ik weet het! We hangen een QR-code achter een vliegtuig!”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s