Augmented Reality……..

…….. in #buitenreclame wordt steeds meer toegepast.

De Zeeuwse band BLØF heeft deze week de videoclip bij de nieuwe single ‘Zo Stil’ gelanceerd. Dit keer geen lancering via reguliere kanalen, maar via een mobiele applicatie. De #Augmented Reality campagne is te bewonderen op Abri panelen.

Door de poster te scannen met de speciaal hiervoor ontworpen App, is de videoclip direct te bewonderen op de Abri.

De poster bevat markers waarmee de Augmented Reality geactiveerd wordt. Door de App ‘BLØF – Zo Stil’ op een mobiele telefoon of tablet te installeren en daarmee de poster te scannen, start de videoclip op de Abri. Daarnaast bevatten de nieuwe CD ‘BLØF – Hier (Het Beste Van 20 Jaar BLØF)’ en het boek ‘Hier – 20 Jaar BLØF’ ook markers, waardoor de videoclip ook op de keukentafel of bureau te bekijken is. Klik hier voor de film.

De doelstelling van de campagne is om aandacht te genereren voor de nieuwe CD van BLØF en om een nieuwe manier van muziek consumeren te introduceren. Er is voor Abri panelen gekozen om het ‘WOW-effect’ op straat te creëren en op die manier het fenomeen zich snel te laten verspreiden op social media en via mond-tot-mond reclame.

Naast de Abri panelen, worden voor deze #campagne ook diverse andere media ingezet zoals #online media, #social media en #retailpromotie.

Bron:NABB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s