Augmented Reality, deel 2

Playboy liet ruim 1000 posters in het straatbeeld tot leven komen door toevoeging van Augmented Reality aan haar buitenreclamecampagne.

Van 12 t/m 19 februari jongstleden heeft Playboy zijn buitenreclamecampagne op ruim 1000 straatabri’s in onder andere Rotterdam, Eindhoven en Amersfoort verrijkt met Augmented Reality. Ter promotie van het nieuwste nummer, welke geheel tot leven zal komen door middel van Augmented Reality, is de buitenreclamecampagne voorzien van Layar. Door de uiting te scannen met de Layar app op de smartphone of de tablet, worden de drie Playmates op de poster Beau, Nadine en Lotte letterlijk uitgepakt en stellen ze zich voor in een video.

Het toevoegen van interactieve content aan campagnes kan toegevoegde waarde bieden, indien het past bij de campagne, de doelstellingen en het merk. Wat Playboy nu doet is unieke content tonen voor degenen die de interactie aangaan en waarmee de betrokkenheid met het merk Playboy en deze specifieke editie vergroot wordt. Augmented Reality in combinatie met buitenreclame levert echte engagement op met de doelgroep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s