Webwinkel ?; Slim je rendement verhogen

AfbeeldingDe consument bepaalt via internet! Nu is de klant écht Koning. Klopt de prijs niet of ziet je winkel er niet ‘goed’ uit, dan stapt de klant direct naar je collega. Op basis van een aantal tips, krijg je nieuwe en tevreden terugkerende klanten.

Verbeteren en aanpassen waar nodig.
Nederland kent een wereld aan webshops in iedere branche en met (bijna) ieder product. En jaarlijks neemt dit aantal met duizenden toe. De totale omzet van  al die shops bij elkaar ligt al boven de € 10 miljard voor dit jaar. Het starten van een webshop is relatief eenvoudig en wordt steeds voordeliger en makkelijker. Echter om succesvol te zijn, klanten te werven en rendement te maken, moet je je -net als een ‘gewoon’ bedrijf- goed profileren, marketing bedrijven en inzetten en vooral natuurlijk je werk goed doen. Denk daarbij vanuit de klant en pas je aan! Iedere webwinkel is anders, heeft een andere doelgroep en dus marketing. Weet wie je klant is en zorg, dat je de beste wilt zijn. 

Communiceer met je klant……. en ben bereid te leren!
Zorg dat je contact krijgt en houdt met je klant. Richt je communicatie zo in, dat je de klant zijn sympathie krijgt en luister naar kritiek of andere feed-back. Je dankt je bestaansrecht aan je klant en niet andersom. Beschouw iedere feed-back als positief, uitschrijvingen bijvoorbeeld van je nieuwsbrief-volger is ook feed-back. Zoek naar de winst, die je kunt halen uit deze ontvolger. Beloon je klanten/ volgers, etc. voor hun bijdrage aan het succes van je bedrijf.

Zie je webshop als een apart bedrijf en zorg ervoor, dat je  hier op de juiste manier mee omgaat en zie waar de kansen liggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s