Eerste Digitale MUPI van Europa in Amsterdam!

digimupi

 

Introductie van een nieuwe standaard in digitale reclame op het belangrijkste buitenreclameformaat in Nederland (2m2). Op het Rembrandtplein in Amsterdam is eerste digitale object in gebruik genomen: de Mupi® Métropole. Hoewel Nederland qua digitale ontwikkelingen over het algemeen niet voorloopt, is toch voor dit eerste project en campagne gekozen voor Amsterdam.

Dit object biedt adverteerders nagenoeg onbegrensde creatieve communicatiemogelijkheden en voegt een krachtige dynamische component toe aan het medium buitenreclame. De Mupi® Métropole is voorzien van een high tech 72” lcd-scherm en wordt bestuurd met een zeer geavanceerd content management systeem. Hiermee kunnen uitingen middels live updates altijd aangepast worden en inhaken op de actualiteit. Zo kunnen adverteerders inspelen op weersomstandigheden, het tijdstip (daypart advertising) en kunnen social media- en RSS-feeds in de uitingen worden geïntegreerd. Daarnaast kan een digitale Mupi® gebruikt worden voor crowd control bij evenementen of calamiteiten; ook gaat de exploitant er Amber Alerts op uitzenden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s