Veilig met machines werken!

Afbeelding

Machines

Productiemiddelen als machines moeten voldoen aan de richtlijnen, zoals die daarvoor zijn opgesteld. De werkgever moet daarom de risico’s bekijken en evalueren, die de medewerkers kunnen lopen, door ermee te werken en maatregelen treffen om periodiek deze controle te herhalen, onderhoud te plegen en daarna inspecties instellen en naleven.


Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Deze -voor bedrijven verplichte- risico-inventarisatie en risico-evaluatie (RI&E) is er vooral om aandachtspunten vast te leggen. Om in te bepalen of juiste acties zijn gedaan ter beveiliging moet een een diepgaande en gedetailleerde beoordeling worden gedaan.

Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s