Functionele #LichtReclame en Buitenreclame

Lichtreclame en Buitenreclame; 

Afgelopen jaren is onder invloed van economische veranderingen, met betrekking tot het ‘nieuwe ondernemen’, onroerend goed-markt, internet, etc. een duidelijke verandering zichtbaar bij investeringen voor lichtreclame, door organisaties.

Er wordt veel minder geld besteed aan de aanschaf van de traditionele lichtreclames. Wel zijn ondernemers en organisaties bereid om daar te investeren, waar aantoonbaar geld verdient kan worden en zodanig, dat de resultaten meetbaar gemaakt kunnen worden.

Ook hiervoor is lichtreclame een prima toepassing; dit kan door dynamische lichtreclame in te zetten, danwel op een andere creatieve manier met lichtreclame om te gaan. Belangrijk is vooral om vooraf de doelen te formuleren en ervoor te zorgen, dat er concrete meet-momenten worden ingebouwd.

Zo kan OOK lichtreclame bijdragen aan de resultaten van je organisatie! 

Daarvoor is het goed om met onderstaande zaken rekening te houden en de lichtreclame of andere vorm van buitenreclame VOOR je te laten werken;

1. Wie is je publiek: je bereik is een jong en mobiele doelgroep. De mobiele doelgroep is het snelst tot ‘actie’ te krijgen

2. De locatie: mensen die zich van A naar B verplaatsen, zitten in een actieve flow. Vanuit deze flow, zijn zij snelst tot actie te bewegen. Bij de juiste trigger, heb je snel ‘beet’.

3. Visuele indruk: Communicatie in beeld, blijft snelst en meest makkelijk ‘hangen’.

4. Ondersteuning van andere media: Samen met de inzet van andere media, is een -extra’ visuele boodschap levert deze buitenreclame aantoonbare synergie (1 + 1 = 3).

5. Vernieuwend. Met buitenreclame/ lichtreclame kun je eenvoudige, voordelig en interactief nieuwe communicatieve wegen inslaan om direct met je doelgroep in contact te komen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s