Veiligheid op school!

AfbeeldingVeiligheidsmonitor 2014

Op korte termijn wordt weer in kaart gebracht hoe het is gesteld met sociale veiligheid in en rond scholen. Deze 2-jaarlijkse monitor vind dan weer plaats onder de noemer Veiligheidsmonitor 2014. Alle scholen in Nederland kunnen zich aanmelden om hieraan deel te nemen. 

Via deze veiligheidsmonitor ontstaat een duidelijk beeld van de veiligheid in en om het schoolgebouw; met betrekking tot de beleving van de kinderen/ studenten, personeel en alle andere betrokkenen.Zo is er ook aandacht voor internet, geweld, pesten, enzovoorts.

Per locatie volgt een compleet verslag, zodat inzichtelijk wordt, hoe de situatie op de betreffende school is en waar zaken behandeld en aangepakt kunnen worden. Daarnaast kan door monitoring en vergelijken van eerdere resultaten, worden gekeken of de inspanningen tot een beter resultaat hebben geleid.

Afbeelding

 

Hoe werk het?
Kijk op de website www.itsvemo.nl hoe je je als school kunt aanmelden voor deelname of kijk eerst op Veiligheidsmonitor voor meer informatie.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s