#Gevelreclame, anno 2014!

Afbeelding

Gevelreclame werd vroeger gemaakt door het schilderen van de naam of tekst op een gevel.

Later werd dit ambacht ingeruild voor letters van hout, metaal of kunststof (of folie), die als snel computergestuurd werden gesneden uit het betreffende materiaal. Dit gebeurd nog steeds veel -al dan niet- met eventuele verlichtingselementen, zodat de tekst ook ’s avonds zichtbaar is.

Tegenwoordig wordt naast genoemde vorm van gevelreclames, ook steeds meer gevelframes toegepast. Hierbij is de basis een aluminium buisframe, waarvan de buizen met koppelingen aan elkaar bevestigd worden. In dit frame kan eenvoudig een spandoek gespannen worden met elastieken. Per vierkante meter de goedkoopste manier van reclame maken. Als opdruk word zowel gekozen voor thematische reclame, alsook voor actiematige reclame.

Afbeelding

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s