Corporate Signing….

Afbeelding

Corporate Signing is nog geen officiële term uit de marketing-boeken, maar zou er eigenlijk wel in thuis kunnen horen.

Corporate Communication is dat wel, en is de term voor het eenduidig communiceren met je doelgroep. Wanneer je dit doet, door middel van buitenreclame of bewegwijzering (in of om je bedrijfspand), is het goed om rekening te houden met het gebouw en de omgeving.

Hierbij gelden dan de factoren, doelgroep en huisstijl (zoals bij Corporate Communicatie) en daarnaast factoren als toepasbaarheid in de omgeving, infra-structuur, verkeersveiligheid en andere functionaliteiten. Wanneer je deze eerst benoemt en vaststelt, vervolgens stap voor stap invult, kom je snel en eenvoudig tot een passend eindresultaat. Of het nu gaat om een lichtreclame (statisch of dynamisch), gevelreclame, reclamezuil of bewegwijzering; wanneer het geheel in balans is, is het goed! Zoals met alles.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s