#Gevelbanners en vrijstaande frames met #spandoeken!

Afbeelding

Gevelbanners of vrijstaande frames met spandoeken worden steeds goedkoper! 

Je kunt ze tegenwoordig ook al online via internet huren. Huren van frames met spandoeken gebeurt veel door makelaars, bouwbedrijven en overheden, die tijdelijk iets willen communiceren aan het publiek. Onze collega’s van GevelBannerSpecialist.nl hebben daarom besloten om in die prijzen-oorlog niet mee te gaan, maar de frames GRATIS aan te bieden. 

GevelBannerSpecialist levert omniet het frame op maat, of het nu een gevelframe wordt of een op zich zelf staande stelling. Het frame wordt kosteloos geleverd voor de periode van maximaal 1 jaar (eventueel langer mogelijk in overleg). Enige investering die de opdrachtgever doet, is betaling van plaatsing en ophalen van het object en het spandoek.

Omdat GevelBannerSpecialist enorm veel buizen en profielen op voorraad heeft, is het rendabel om deze ‘op maat’ te maken voor iedere specifieke klant en gratis te leveren. Na maximaal 1 jaar komen de profielen terug, die vaak weer prima hergebruikt kunnen worden. In de tussentijd is er geld verdiend voor de plaatsing en het leveren van het doek; dus zowel GevelBannerSpecialist als leverancier als ook de klant hebben er voordeel bij!

Voor meer info; mail info@klikmaxx.nl of klik hier voor het contactformulier!

Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s