Digital Signing……

Digitale signing is de verzamelterm voor alle reclame-uitingen, die digitaal en vaak online te bedienen zijn.

Afbeelding

De toepassingen zie je bij verhuurders van flexibele werkpleken zoals Regus, voor digitale deurborden bijvoorbeeld voor een eenduidige bewegwijzering. Maar ook bij grote reclame-masten langs de snelwegen en als lichtreclame aan gevels van bedrijfspanden en bedrijfsverzamelgebouwen.

Afbeelding

Grote voordeel van digitale -dynamische- signing, is dat je (bijna) nooit meer mankracht nodig hebt voor de productie het reclame-beeld. Daarnaast is een digitaal bestand, direct te plaatsen op het scherm, kun je direct met je doelgroep via social media communiceren met je doelgroep, ROI on demand meetbaar maken, enzovoorts, enzovoorts…..

Afbeelding

Allemaal voordelen ten opzichte van statische reclame, als reclameborden, lichtbakken, etc. Toch zijn er nog redenen om niet te investeren in een digitale oplossing. Dat kan zijn, omdat mutaties niet te verwachten zijn bij de deurborden, of dat de investering te hoog is voor de korte termijn, etc.

Natuurlijk blijft statische reclame ook bestaan, maar meer en meer wordt overwogen om een dynamisch reclamebord te plaatsen. Zo zie je om sportvelden heen, steeds meer de bewegende reclame. Voor vele sportclubs is de investering vaak nog te hoog, vandaar dat er marketing-bedrijven zijn, die een club lenen/verhuren aan de clubs. Vervolgens kunnen dan de aangesloten clubs op de betreffende wedstrijd-dagen het scherm gebruiken en delen met de andere deelnemende partijen. Zo hoeven de clubs niet de eenmalige investering te dragen en kunnen toch reclame-zendtijd verkopen.

Afbeelding

Marketingbedrijven kopen de hardware en verhuren dit voor korte of lange periode aan een gebruiker, die een deel van de reclame-opbrengsten krijgt.

 

Digitale reclameborden kunnen zo worden toegepast vooor bewegwijzering, openbare installaties (voor Openbaar Vervoer), musea, horeca, stadions, bedrijfsvastgoed, reclame- en marketingbedrijven voor outdoor-toepassingen en natuurlijk voor narrow-casting.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s