#Spandoek als #lichtreclame!

Afgelopen jaren zijn er regelmatig nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reclameproducten!

Goede ontwikkeling! Niet in de laatste plaats, omdat op basis van vragen en wensen van klanten, meer dan ooit, oplossingen worden gezocht, die passen bij de behoeften van de klant.

Zo veranderden een paar jaar geleden bijna alle verlichtingssystemen voor lichtreclames, zoals neon in het huidige LED. Hierdoor werd de investering als geheel lager en hoeft er minder frequent onderhoud plaats te vinden. 

Image

Ook de productie van reclameborden kan sneller en goedkoper, door de toepassing van volledig te printen logo’s, teksten en afbeeldingen.

Image

Wat betreft spandoeken, hebben we de aluminium buisframes, die iedereen -in slechts een paar jaar- allemaal al kent en velen dit systeem gebruiken, zoals makelaars, vastgoedpartijen, bouwbedrijven, maar ook winkels en verenigingen.

Image

Ook hier is het voordeel, dat het relatief weinig manuren kost om een project te realiseren en tegen lage kostprijs veranderd, verplaatst of verwijderd kan worden.  

Een nieuwe ontwikkeling en combinatie van een spandoek in een frame, gevelreclame en lichtreclame is nu ook leverbaar!

De basis is een spandoek, die volledig geprint kan worden en voorzien van de gewenste opdruk! De banner wordt gespannen in een aluminium frame, waar een LED-verlichtingssysteem in is geintegreerd. Net zoals bij een kliklijst, wordt de verlichting naar de afbeelding gestuurd, zodat de hele banner met opdruk egaal wordt verlicht en dus perfect zichtbaar ’s avonds!

ImageImage

Verder kun je met deze nieuwe duurzame vorm van lichtreclame, dus prima en voordelig af en toe wisselen van uiting.

Image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s