#Reclameborden om energie op te wekken!

Duurzame reclameborden

voetbalveldIn het kader van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen, wordt er continue gezocht en gekeken naar nieuwe ontwikkelingen om energie te cre-eren. Zo ook de innovatieve reclameborden van 4-D World Group, die luchtzuiverend zijn en energie cre-eren. Op die manier voeg je écht toe aan het bestaande volgens mij! Deze kantelbare reclameborden zijn uitermate geschikt voor het plaatsen langs sportvelden, voor het plaatsen van logo’s en merknamen van sponsors en hebben daarnaast dus nog een extra functie. 

 

Constructie

De aluminium constructie is de basis van het geheel en fungeert als basis voor de roterende reclameborden en daarnaast voor bijvoorbeeld solar-panelen, planten die de omgevingslucht zuiveren, etc. De mogelijkheden zijn enorm. Zo leveren deze reclameborden aan alle kanten letterlijk voordeel op. In termen van reclame-inkomsten en daarnaast in termen van milieu en energie.

Toepassingen

De leverancier en ontwikkelaar is inmiddels bezig met diverse projecten, zoals verschillende Ere-Divisie voetbalclubs, maar ook vele andere partijen. 

Een bijzondere ontwikkeling en toepassing, die écht maatschappelijk verantwoord en duurzaam is!

Bron: http://www.sign.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s