Printen op alle materialen!

Afgelopen jaren zijn er machines op de markt gekomen, waarmee je letterlijk op alle materialen kunt printen!

Al langer bekend is het printen van foto’s, beelden en achtergronden op folie, om auto’s mee te bestickeren. Al snel opgevolgd door prints op spandoeken-folie en ander bannermateriaal, canvas, etc.

Waar deze machines nog flinke investeringen vergden en daarmee het eindproduct relatief kostbaar maakten is het tegenwoordig vaak nog ‘tientjes’-werk. Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan, zou ik zeggen.

Leuk (en soms) ook mooi 🙂 is om te zien, hoe hier allerlei creatieve oplossingen mee worden gemaakt, zoals schilderijen voor in de tuin, die weersbestendig zijn. Maar ook je eigen behang op kantoor met een fraaie afbeelding van de sky-line van een stad en dan in formaat XXXXL.

Carwrappen: dmv folie je auto een andere en/of matte kleur geven
Carwrappen: dmv folie je auto een andere en/of matte kleur geven

Of het wagenpark van je organisatie geheel omgekleurd in de kleur oranje tijdens de WK Voetbal en de week erna weer ‘normaal’. door carwrapping.

Maar ook je jaloezieen van je kantoren geprint met wat voor opdruk dan ook! Alle ramen van het hele kantoorpand voorzien van een geprinte folie met een opdruk als reclame-advertentie om personeel te werven, terwijl de mensen die achter dit glas binnen aan het werk zijn, gewoon naar buiten kunnen kijken.

raamfolie
raamfolie

Een gebouw, dat in de steigers staat, voorzien van een mega geprint doek, met de opdruk van ……….. het pand zelf! Terwijl de mensen op de steigers aan het pand bezig zijn, zie je al hoe straks het resultaat gaat zijn! En de mensen die er werken, staan uit de wind en ’s winters werkt het nog isolerend ook!

steigerdoek, banner
steigerdoek, gevelbanner

Mega veel mogelijkheden voor in- en exterieur voor bedrijfspanden, kantoorgebouwen, wagenpark, tuinen en vele andere projecten. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s