Lichtreclame en onderhoud

offerte_lichtreclame_2

Onderhoud van een lichtreclame-installatie is eerder uitzondering dan regel!

Graag bieden we -als LichtReclameSpecialist– een onderhoudsabonnement aan, bij een verkochte lichtreclame. Niet zozeer vanwege de opbrengsten, want die zijn nauwelijks kostendekkend. Maar meer omdat de lichtreclame -en de goede relatie met de klant- zo onze aandacht blijft houden. Bij een jaarlijkse controle en opname van de installatie, houden we zicht op de conditie van de installatie en kunnen tijdig kleine aanpassingen doen, waar nodig.

Bij aanschaf willen opdrachtgevers vaak liefst niet de extra ‘kostenpost’ van een abonnement. Later -na een aantal jaren- zijn er opdrachtgevers, die toch graag zo’n abonnement afsluiten. Een dergelijk abonnement wordt berekend op basis van het geschatte aantal manuren, dat nodig is om de installatie te controleren. Daarnaast is inbegrepen, dat we een jaar volledige garantie geven op ons ‘controle’werk. Dat houdt in, dat we -indien in het volgende jaar- een storing optreedt, we kosteloos de storing komen verhelpen.

De reden, dat we dit allemaal extra geven, is vanwege de klantenbinding, maar daarnaast kunnen we op die manier ervoor zorgen, dat de lichtreclame storingsvrij het hele jaar brandt. In de praktijk is namelijk de druk in ‘lichtreclame-land’ vooral in de laatste 2 maanden van het jaar.

Naast nieuwe leveringen en plaatsingen op bedrijfsgebouwen en kantoorpanden, wordt de lichtreclame in deze periode ook het meest gezien door….de opdrachtgever zelf. En deze ziet dan ook, dat een letter of een deel van de lichtreclame niet brand! Paniek!

lichtreclame
lichtreclame

De storing moet dan per direct worden verholpen natuurlijk…..en terecht! Vaak moet dan de installatie in kaart worden gebracht, de storing opgezocht en in een bepaalde gevallen, onderdelen vervangen of besteld. Gevolg is dan dat er 2 weken later teruggegaan moet worden om bestelde of geproduceerde items te vervangen. Al met al, is dan het verlichte visitekaartje van de organisatie 1 of enkele weken deels onverlicht ’s avonds…….

Bij een onderhoudsabonnement wordt en blijft Uw lichtreclame de zorg -en onder de aandacht van de LichtReclameSpecialist-. Ook geven we adviezen om bijvoorbeeld de technische installatie om te ‘bouwen’ naar een LED-installatie, subsidie te krijgen voor een LED-installatie, etc.

Onderhoudsabonnementen bieden we aan -inclusief garantie- voor 1 of 2 jaar en kunnen door de opdrachtgever ten alle tijden worden opgezegd zonder verplichtingen. Zo is een 2-jaarlijks abonnement vaak voldoende voor neon en/of LED-lichtreclames en voor andere verlichtingssysteem vaak 1-jaarlijks.

offerte_lichtreclame_1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s