#Vlaggen in de herfst!

vlaggenmastenspecialist

Nu de zomer bijna eindigt en de herfst zich aandient, zullen ook regenbuien en harde wind zich melden. Voor de vlaggenmasten is dit geen probleem, die zijn er op gemaakt om storm te overleven. De vlaggen hebben wel extra te lijden.

vlaggenmastenspecialist1

Vlaggen hebben een bijzondere werking op uw publiek. Door de beweging trekken ze de aandacht, zodat aandacht wordt gevestigd op uw logo/merk. Verder heeft het materiaal een vriendelijk en luchtig karakter. Prima manier om (extra) aandacht te vragen en te krijgen. Juist daarom is het belangrijk, dat de vlaggen er netjes en schoon uitzien.

vlaggenmastenspecialist2

Vlaggen raken door weersinvloeden -als regen, neerslag en wind- op termijn vervuild en beschadigd. Vervuiling door regen en andere neerslag is niet te voorkomen, maar daarom zijn ze wel uitwasbaar. In de praktijk zie je, dat vlaggen vaak te lang blijven hangen en bij verwisseling beschadigd blijken, waardoor ze vervangen worden (in plaats van gereinigd).

Om de vlaggen (en de masten) te beschermen tegen de wind, adviseren we om bij wind- of stormwaarschuwing de vlaggen neer te halen.

De windwaarschuwing is onder te verdelen in 3 verschillende categorieën:

A. Windkracht 6 bft / Krachtig
B. Windkracht 7 bft / Hard
C. Windkracht 8 bft / Stormachtig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s