Advies voor studenten op #brandgevaar!

Jaarlijkse campagne BRANDVEILIG voor studenten!

images (2)

Zoals ieder jaar is ook dit jaar weer volle aandacht voor nieuwe studenten over het belang van brandveiligheid in studentenhuisvesting! Met name in de belangrijke studentensteden geeft de Brandweer voorlichting, tips en advies aan studenten over ‘veilig wonen‘.
images                                                                                              images (1)
Hier wordt natuurlijk vooral gewezen op eigen verantwoording, maar ook wordt voorlichting gegeven in de vorm van tips en trics, zodat de studenten inzien, welke zaken van belang zijn voor hun eigen veiligheid en hoe ze woonruimtes optimaal veilig kunnen krijgen en houden! Zo krijgen de studenten voorlichting en uitleg over preventie in de vorm van vrijhouden van vluchtwegen, voordeel van goedwerkende rookmelders, maar ook praktische uitleg over gebruik van een blusapparaten en het ‘lezen’ van een vluchtplan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s