#Reclame maken is opvallen!

triaflex9

Opvallen doe je door reclame te maken!

Door je naam te laten zien, je merk zichtbaar en herkenbaar te maken en je product in beeld te krijgen! Dit kan door dit te verwerken op een sticker als autobelettering, of op een spandoek af te laten drukken en aan je pand te bevestigen of via een reclamebord bij de lokale sportclub!

triaflex1

Natuurlijk, feit, je bent aanwezig en zichtbaar (en zelfs voor je doelgroep!); so far so good. Maar of je ECHT opvalt, is nog maar de vraag. Want is de essentie van je uiting wel echt uniek en opvallend, of is het meer van hetzelfde, met je eigen jus eroverheen!

Hoe val je dan toch op? Met wat creativiteit en gebruik van standaard oplossingen, kun je eruit springen en opvallen ten opzichte van andere ‘zenders’.  Leuk voorbeeld van een andere reclame, vind ik bijvoorbeeld reclamespotje van ‘Diks Autoverhuur’; leuk of niet leuk, in ieder geval niet standaard, toch?

Doe de dingen ‘net even anders’ en juist daardoor vestig je de aandacht op jezelf!

Een lichtreclame door een geprint doek te spannen in een aluminium frame. In het aluminium  frame is een LED-verlichtingssysteem aangebracht, die het doek verlicht! Voordelen van een lichtreclame (’s avonds ook goed zichtbaar!) gecombineerd met de flexibiliteit van een geprint doek. Een geprint doek is weersbestendig, duurzaam, voordeligste reclame per m2 en daardoor ook leuk voor tijdelijke boodschappen!

ambiframe4

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s