Werken zonder #arbeidsongevallen!

Onlangs deponeerde Guy Ryder, directeur ILO, deze stelling!

download

Tijdens Wereldcongres over Veiligheid en Gezondheid deelde hij deze mening en onderbouwde dit met cijfers en resultaten uit onderzoek! Het totaal uitsluiten van arbeidsongevallen moet het doel zijn en mogelijk zijn in de praktijk. Het voorkomen van ongevallen is van cruciaal belang en bij de juiste preventie een haalbaar doel!
download (1)
images
Hij geeft daarnaast aan, dat ondernemingen en organisaties er alles aan moeten doen in de vorm van preventie en voorkoming om medewerkers te beschermen hiervoor. Daarnaast zijn de totale kosten van deze arbeidsgerelateerde ongevallen en ziekten op jaarbasis bijna 3 triljoen (!) U.S. dollar, dus vanuit dit uitgangspunt ook de nodige investeringen waard!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s