#Noodverlichting in de #zorg!

In de zorgsector zijn een groot aantal noodverlichting-items voorzien van TL-armaturen.

Afgelopen jaren zijn vele installaties al vervangen en voorzien van LED-verlichting. Langzaamaan wordt LED gezien en succesvol toegepast als energiezuinige en duurzame verlichtingsbron. Bij nieuwe installaties wordt vaak al LED geadviseerd en toegepast om diverse redenen, maar in bestaande situaties is het niet altijd praktisch om ‘om te bouwen’ naar LED.

dl210

Bij -bijvoorbeeld- bestaande noodverlichting-lampen is het vaak voordeliger of efficiënter om de oude systemen geheel te vervangen, in plaats van aan te passen. Toch verdien je vaak -qua stroomverbruik en onderhoud- de aangepaste LED-verlichting al binnen een jaar terug en levert dit na 1 jaar al directe extra winst op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s