#Gevelbanner als #reclamebord op de gevel

gevelbannerspecialist2

Spandoeken of gevelbanners zijn reclamedragers, waarop letterlijk alle informatie kan worden afgebeeld, zoals letters, teksten, logo’s en afbeeldingen.

Het is per vierkante meter de meest voordelige manier van reclamemaken, die mede daardoor, de afgelopen jaren zoveel wordt toegepast! Je ziet ze veel als bouwbord (in een aluminium -opzich zelf- staand frame) op een bouwterrein, aan de finish van een sportwedstrijd, als reclameborden aan dranghekken of als aankondiging door een makelaar bij een pand, dat TE HUUR of TE KOOP staat.gevelbannerspecialist1

Juist vanwege gebruiksgemak en kosten-efficientie worden deze reclame-doeken veel toegepast. Daardoor is ook het imago ontstaan, dat het plaatsen van een spandoek een tijdelijk karakter uitstraalt. Vaak kan dit door een onderneming juist als extra reclame worden toegepast om aan de gevel groot een actie te promoten of in te spelen op bijvoorbeeld het seizoen.

Afgelopen jaren heeft de reclame-branche veel geinvesteerd om te kijken hoe je met gebruik van deze spandoeken, ook een permanente (en minder industriele) uitstraling kunt geven aan je bedrijfspand of zelfs als lichtreclame kunt gebruiken.

download (1) download (2) download (3) download (4) downloaddownload (5)

Zo zijn er profielen ontwikkeld, die aan een gevel kunnen worden gemonteerd voor het plaatsen van en geveldoek. Het eindresultaat ziet er dan uit als een reclamebord, dat keurig is afgewerkt met een lijst en uit niets blijkt meer dat de reclamedrager van PVC-doek is. Zelfs kunnen in deze profielen een LED-verlichtingssysteem worden ingebouwd, zodat het ‘reclamebord‘ ’s avonds verlicht kan worden!

ambiframe4 ambiframe8 triaflex15 triaflex37

Kortom, met gebruik van een banner-doek, kun je zelfs je primaire reclame-uiting uitvoeren met het uiterst duurzame PVC-doek als basis. En wanneer je dit verwerkt met een modern aluminium profiel -al dan niet in een kleur gespoten-, zijn de mogelijkheden enorm.

gevelbannerspecialist

2 gedachtes over “#Gevelbanner als #reclamebord op de gevel

  1. Hoi wij zijn een beginnende kringloopwinkel en hebben niet veel butget
    Wat is ongeveer de prijs van een banner inc frame en montage Maat 8 meter breed 2 meter hoog We hebben veel meer nodig maar hier kunnen we vast beginnen

    Like

  2. Ik denk dat een geveldoek absoluut geen slecht idee is. De kunst is een beetje op te vallen zonder op te dringen. De afwerking is inderdaad doorslaggevend.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s