Noviosign groeit verder……. als #VlaggenMastenSpecialist!

Enige tijd geleden nam Noviosign al bedrijfsonderdelen over als

LichtReclameSpecialist, GevelReclameSpecialist, GevelBannerSpecialist, ReclameZuilSpecialist, ReclameSpeciaalZaak, AutoReclameSpecialist, BewegWijzeringSpecialist, VlaggenMastenSpecialist en GraveerWeb.!

1-specialisten-totaal

Deze bedrijfsonderdelen zijn naast de reclamespecialisten die werkzaam zijn per bedrijfsonderdeel van groot belang voor Noviosign gebleken, met betrekking tot de vindbaarheid voor klanten van onze website.

Zo kunnen we met Noviosign (Dé ReclameSpecialist!) ons nog beter specialiseren per bedrijfsonderdelen en met de extra kennis en vakmanschap onze klanten nog beter adviseren en van dienst zijn.

vlaggenmastenspecialist1

Voor onze afdeling ‘VlaggenMastenSpecialist‘ zijn we onlangs een samenwerking aangegaan met marktleider DVC (producent van vlaggen en vlaggenmasten). Noviosign gaat de productenlijn overnemen van productengamma van DVC en integreren in de eigen webshop, zodat we binnen een jaar ervoor zorgen, dat hele assortiment van vlaggen, masten en toebehoren eenvoudig en makkelijk online te bestellen is via www.vlaggenmastenspecialist.nl 

vlaggenmastenspecialist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s