Defecte #lichtreclame!

De dagen worden weer korter!

download

En dat is nu wel erg duidelijk, wanneer je tot vijf uur ’s middags werkt, ga je al bij schemering naar huis.

Valt dan al snel op, dat de lichtreclame van je bedrijf/organisatie een defect heeft! Eerder dit jaar, kon je dit minder goed zie of beoordelen, omdat de lichtreclame pas aan ging, als je zelf al lang en breed thuis was.header3.jpg

Het is daarom in de lichtreclame-branche vaak erg druk, qua onderhoudswerkzaamheden. Eigenlijk vanuit dezelfde gedachte wellicht, als waarom er in de zomer meer airco’s worden verkocht. Men koopt of investeert pas in dit soort items, wanneer de ‘pijn’ het grootst is, terwijl het vaak efficienter zou zijn, om dit juist op een ander moment aan te schaffen of te laten doen….?

images

Jaren geleden, was onderhoud bij een lichtreclame ook nog eens relatief intensief. Eerst moest vaak terplekke een diagnose worden gesteld; daarvoor werd een afspraak gemaakt om een hoogtewerker te reserveren en monteurs ingepland, die vervolgens diagnose gingen stellen, om daarna achtereenvolgens terug te koppelen intern, voorstel te doen aan de klant, om daarna de opdracht uit te voeren. Met een beetje pech, was je drie tot vier weken voor de storing goed was verholpen en de lichtreclame weer jaren kon branden.

Wanneer je dit periodiek en preventief in de lente of zomer zou doen, zou je nooit in de wintermaanden storingen hebben!

ambiframe18

Nu ook weer, zie je overal waar je komt, lichtreclames, die half defect zijn?! Zonde.

Gelukkig wordt wel 90% van de lichtreclames voorzien van LED-verlichting, die veel minder storingsgevoelig zijn, meer branduren hebben en bij een eventuele storing in principe direct te verhelpen zijn. Voordelen van LED zijn, daarom, dat in veel gevallen een bestaand verlichtingssysteem vervangen kan worden door LED, zodat de lichtreclame zelf gehandhaafd kan blijven en enkel de verlichting erin aangepast kan worden.

lichtreclame
lichtreclame
Daarbij is de investering veel lager, dan de bestaande en traditionele verlichtingssystemen en last but not least: energieverbruik is ook zeer laag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s