#reclamezuil

Reclamezuilen zijn ideale reclameborden voor bij je organisatie!

solar2

Wanneer je denkt over het aanbrengen van een reclame bij je pand, zijn er legio mogelijkheden. Over het algemeen en vooral vroeger werd vaak gedacht aan een lichtreclame op het pand. Hiervoor dien je dan formeel een vergunning aan te vragen bij je Gemeente en de Welstandscommissie adviseert B+W (Burgemeester en Wethouders) vervolgens of het ingediende plan voldoet aan ‘Redelijke eisen van Welstand’. Regelmatig oordeelt/oordeelde de Commissie in het nadeel van de aanvrager, in verband met afmetingen, kleuren en uitvoering.

Bij een reclamezuil zijn die overwegingen veel concreter en vooraf te bepalen op basis van Gemeentelijk verorderingen. Een reclamezuil staat namelijk los van het pand, schaadt daarom veel minder het straatbeeld en de architectuur van het gebouw.

reclamezuil apart zonnecel

Verder kun je als organisatie opteren voor een ‘standaard’ reclamezuil of een custom-made uitvoering. Veelal zie je ‘standaard’ reclamezuilen, die qua investering zeer interessant zijn, eenvoudig vaak te plaatsen en prima met de look-and-feel van je bedrijf de identiteit te geven, die je wenst.

download (1) download (2) download images

Als je binnen vastgestelde maten blijft, zoals door de Gemeente aangegeven, ben je redelijk vrij in het plaatsen van het object en kun je bij een verhuizing het geheel vaak meenemen naar de andere locatie. Ook kun je het object eventueel verkopen aan de nieuwe gebruiker van het gebouw, die door middel van kleine aanpassingen en belettering de zuil weer prima voor haar organisatie kan gebruiken.

Reclamezuilen worden ook veel gebruikt bij bedrijfsverzamelgebouwen of op terreinen om je de weg te wijzen, als bewegwijzering!

reclamezuilspecialist

Al met al zijn reclamezuilen prima reclameobjecten, die

  • duurzaam zijn,
  • aan te passen aan de identiteit van je organisatie,
  • mee kunnen verhuizen,
  • onverlicht en verlicht uit te voeren zijn en
  • bij iedere re-organisatie aan te passen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s