#Lichtreclame en onderhoud

offerte_lichtreclame_2

Onderhoud van een lichtreclame!?

Periodiek onderhoud voor een lichtreclame, kun je laten doen om diverse redenen. De belangrijkste reden is waarschijnlijk om ervoor te zorgen, dat de lichtreclame niet een lange periode (deels) onverlicht is. Maar al te vaak zie je duidelijke en opvallende lichtreclames op daken van gebouwen, waar een deel van defect is. Tegen de tijd, dat de storing wordt opgemerkt en er actie is ondernomen door de eigenaar en daarna verholpen door de lichtreclamespecialist, ben je vaak alweer weken verder. Zonde van de kostbare communicatietijd!

lichtreclame
lichtreclame

Daarom voeren we lichtreclame-onderhoud bij voorkeur uit in de zomer-periode. In die periode zijn de dagen het langst en zie je (en je doelgroep) de -verlichte-  reclame het minst. Om periodiek onderhoud juist in deze tijd te doen, zorg je ervoor, dat je in ieder geval tijdens de herfst en winterperiode de lichtreclame storingsvrij doorkomt en tijdens deze korte dagen goed zichtbaar is!

 

Bij lichtreclames die zijn voorzien van LED-verlichting is echter veel minder vaak onderhoud nodig, als bij een lichtreclame waar neon, TL of een alternatief verlichtingssysteem is toegepast. Daarbij komt, dat een storing bij LED, vaak direct verholpen kan worden. Samen met voordelen als energiezuinigheid, lichtopbrengst en subsidies, maken dat een lichtreclame met LED vaak de voorkeur verdient!

 

offerte_lichtreclame_1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s