#PBM’s: Persoonlijke Beschermingsmiddelen?

cropped-header-885x252-24.jpg

Persoonlijke BeschermingsMiddelen!

Bij werkzaamheden in bouw en techniek, maar ook bij algemene werkzaamheden zoals schoonmaak en onderhoud, lopen medewerkers uiteenlopende risico’s. Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s)  (en Veiligheidspictogrammen) helpen  deze te voorkomen. Welke PBM’s je het beste kunt gebruiken, hangt af van de werkzaamheden en de te verwerken materialen.

cropped-cropped-download-1.jpg

Voorbeelden van PBM’s zijn:

Het aanbieden (als werkgever) en het gebruik van (als medewerker) van Persoonlijke BeschermingsMiddelen geldt als laatste gelegenheid ter voorkoming van ongelukken en letsel. Eerst moet aan andere voorwaarden zijn voldaan, zoals veilige werkomgeving en gereedschap, voldoende instructie en opleiding, etc.

advertentie werkenveiligheid.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s