Tips voor uw #BHV!

Afbeelding

Eerste Hulp bij #BHV in uw organisatie!

Kijk hiervoor eens in het gratis boekje ‘Goede BHV praktijken, zo organiseer je interne noodhulp’. Hierin zijn zo’n 50 praktijk-cases behandeld van organisaties die hebben meegewerkt aan dit boekje.

In het boekje ‘Goede BHV praktijken, zo organiseer je interne noodhulp’ (pdf) vindt u tips en voorbeelden en om uw BHV-plan te optimaliseren. Dit project is o.a. uitgevoerd door TNO, met behulp van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Afbeelding

Oefen in de praktijk met BedrijfsHulpVerlening

Oefen zoveel mogelijk in de praktijk, maar als dat niet lukt kan het ook op een grote plattegrond. Bij de praktijkvoorbeelden van de organisaties vindt u nog veel meer tips en vragen zoals: ‘Welke opleiding moeten BHV’ers hebben?’ of ‘Hoe vaak moeten we een ontruimingsoefening houden?’

Aantal BHV’ers ligt niet wettelijk vast

Uw organisatie moet ervoor zorgen dat uw BedrijfsHulpVerlening op orde is. Het aantal BHV’ers is niet vastgelegd in de wetgeving. U moet dus zelf vaststellen hoeveel  BHV’ers er nodig zijn nodig zijn en daarvoor maakt u bijvoorbeeld gebruik van de informatie uit de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E).

Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s