#Reclamezuilen…. in soorten en maten!

Reclamezuilen zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen!

Afbeelding

Reclamezuilen zie je langs de snelwegen, bij bedrijfspanden en om lantaarnpalen aan invalswegen van Gemeenten.

  • Langs snelwegen staan reclamezuilen van vele meters hoog. Bovenop is een reclamebord geplaatst, waarop een adverteerder zijn reclamebord of lichtreclame heeft geplaatst. Deze plaats huurt adverteerder van de reclame-exploitant,  die de mast in eigendom heeft. Als zelfstandige onderneming een mast plaatsen is zelden mogelijk, in verband met vergunningen, etc. Voordeel voor een adverteerder is, dat deze met gebruik van de mast een enorme exposure heeft en kan communiceren met een actie of thema-reclame voor een enorm groot publiek en doelgroep. Tegenwoordig wordt ook deze vorm van reclame steeds meer toegepast als dynamisch reclamebord.
  • Bij bedrijfspanden staan vaak kleinere reclamezuilen, die deels kunnen fungeren als bewegwijzering of als corporate reclame-uiting. Een enkele keer wordt een reclamezuil uniek bedacht voor een organisatie en custom-made geproduceerd voor 1 of enkele uitvoeringen voor bijvoorbeeld banken. Meestal echter wordt een standaard reclamezuil geplaatst bij een bedrijfs- of kantoorgebouw. Qua maten en soorten verlichting kunnen wel variaties worden gemaakt en natuurlijk altijd voorzien van een duurzame opdruk met de identiteit en huisstijl van de kopende partij.
  • Reclamezuilen die om lantaarnpalen worden geplaatst (zgn. driehoeks-borden) worden veel gebruikt om aandacht te vragen voor een evenement in de Gemeente, zoals voorstelling in een Schouwburg, circus-voorstelling of ander lokaal evenement.
  • Ook zijn  er natuurlijk reclamezuilen in een Gemeente, die zij laat plaatsen door een exploitant om tegen een vergoeding landelijke partijen op te laten adverteren of als platform voor pamfletten voor Politieke Partijen tijdens Verkiezingscampagnes.

reclamezuilspecialist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s