#Beletteringen

Beletteren van bedrijfsvoertuigen is weer aan de orde van de dag!

offerte_autobelettering_1

Begin van een kalenderjaar is als vanouds weer Dé Periode om de bedrijfsauto’s en andere zakelijke voertuigen te laten afleveren inclusief fleetmarking.

Zo zijn de specialisten van ‘ReclameSpeciaalzaak’ weer druk in de werkplaatsen, maar ook onderweg om bij de klant (op locatie), de verkopende autodealer of leasemaatschappij de beletteringen aan te brengen op de auto’s en vrachtwagens.

Op deze manier zorgen we er vooral voor, dat het ‘rijdende visitekaartje op de weg‘ snel, duurzaam en verzorgd de weg op kan.

Naast logo’s, bedrijfsnamen en andere vormen van huisstijl, zien we de laatste jaren ook meer een meer visuals die de huisstijl ondersteunen! Erg opvallend en enorme toegevoegde attentie-waarde.

offerte_autobelettering_2

Voor leasemaatschappijen onder andere, zorgen we er tevens voor, dat auto’s in een bepaalde kleur zijn gespoten en anders dan de klant wilt, wordt voorzien van een andere kleur, door middel van folie!

Dit ‘carwrappen‘ is inmiddels volledig geaccepteerd door leasemaatschappijen en zelfs wenselijk in veel gevallen. De klant heeft exact de kleur die hij wenst in glans of mat en de lease-maatschappij heeft na afloop van het contract de auto weer terug in de oorspronkelijk bestelde kleur en ONBESCHADIGD!

autoreclamespecialist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s