Gevelbanners

GEVELRECLAME DOOR MIDDEL VAN SPANDOEKEN!

triaflex1 - kopie

Spandoeken worden al jaren gebruikt voor verschillende promotionele toepassingen. Maar er zijn tegenwoordig ook enorm veel mogelijkheden om een spandoek te gebruiken voor permanente reclame-toepassingen. Zo kun je een aluminium frame plaatsen aan een gevel met daarin een bedrukt spandoek, waarop je je bedrijfsnaam en/of logo hebt staan. En daarbij heb je dan ook nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld tijdens de Kerstdagen een Kerstboodschap bij je bedrijfsnaam te plaatsen.

triaflex37triaflex15

INVESTERING DAARVAN IS TE OVERZIEN EN DE ATTENTIEWAARDE ENORM!

Ook een haakse reclame op een gevel is fraai weer te geven, met aluminium of zelfs RVS-muursteunen, waartussen een dubbelzijdig bedrukt spandoek gespannen kan worden.

Naast de traditionele spanframes, die ook veel voor vrijstaande frames worden gebruikt, hebben deze profielen een nogal industrieel karakter en uitstraling.

triaflex4

Omdat er steeds meer wensen ontstaan van organisaties, die een fraaier, ander profiel wensen als uitstraling, maar wel de flexibiliteit wensen van de toepassing van een bedrukt spandoek zijn er een groot aantal ander soort spanprofiel. In alle gevallen is het basismateriaal aluminium of RVS, zodat het ten alle tijden in een kleur gespoten kan worden, standaard gebruikt kan worden voor zowel binnen- als buitentoepassingen!

ambiframe8 - kopieambiframe18

Bij een aantal frames, is er zelfs een optie om LED-verlichting aan te brengen in de profielen en daarmee het spandoek te verlichten, zodat je spandoek ’s avonds een lichtreclame wordt!

Voor een advies, mail naar contact@signgroupholland.com en wij zorgen ervoor, dat de sign-specialist voor het product naar uw keuze -binnen uw regio- het beste voorstel doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s