Wrappen

Wrappen

is de sign-vakterm voor beplakken van een object door middel van zelfklevende folie!

Dit is een vak ‘apart’; specialisten op dit gebied, kunnen dit alleen goed en efficiënt doen, als ze hier dagelijks mee bezig zijn en daardoor steeds efficiënter kunnen werken.

Waarom wrappen?

Voor wrappen kiezen klanten als alternatief voor het (over-)spuiten van bijvoorbeeld een voertuig (als een auto of scooter) bijvoorbeeld. Wanneer je een lease-auto hebt, kan het bijvoorbeeld zijn, dat het economisch gezien het beste lijkt om een zilvergrijze kleur te kiezen, terwijl voor de organisatie wenselijker is om in de huiskleur blauw te rijden?

In overleg met de lease-maaatschappij, kan dan worden bepaald, dat de auto na levering ‘gewrapped‘ wordt. De lease-maatschappij is daar op zich blij mee, omdat de bestaande lak, door de folie onbeschadigd blijft door externe factoren als weers- en rij-omstandigheden.

Wanneer de auto bijvoorbeeld ingeruild wordt en weer op de ‘markt’ komt, kan de folie eenvoudig worden verwijderd en is de auto weer origineel en onbeschadigd.

Naast auto’s worden ook scooters gewrapped, met bijvoorbeeld een folie die is voorzien van een print. Iets dat in verleden alleen kon door middel van airbrush bijvoorbeeld.

Verder kunnen alle objecten worden voorzien van een zelfklevende folie in kleur of met print (in mat of glans), mits de ondergrond glad is. Zo kun je dus ook denken aan keukenkastjes, maar ook aan conservering van aluminium en kunststof kozijnen. Deze folie toepassing is daarom een perfect alternatief voor spuit- en schilderwerk.

Voor meer informatie of een specialist bij u in de buurt, stuur een bericht naar contact@signgroupholland.com

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s