Mega prints

Mega betekent écht groot!

Grote stickers….. of prints met grote afmetingen, zoals spandoeken zo groot als de voorgevel van een kerk of ander gebouw. De impact alleen al van de afmeting is onevenaarbaar. Deze items trekken alleen al vanwege de afmeting de aandacht.

Deze mega-banners worden o.a. toegepast tijdens bouw- en renovatiewerkzaamheden, met als voordeel, dat de medewerkers droog en redelijk warm door kunnen werken. Daarbij is het ook nog veiliger voor als er iets naar beneden valt, maar vooral natuurlijk ziet het er geweldig gaaf uit! Op deze manier zijn er geweldig -bijna eindeloos- veel mogelijkheden voor een mega-exposure voor project en/of organisatie!

 

Vanwege het enorm efficiënte productieprocedé is de investering ook nog eens zeer interessant, waardoor het voor ieder -tijdelijk- project zeker rendabel is!

Daardoor leent deze manier van XXL-prints zich met name voor tijdelijke presentaties of voor thema-reclames aan bedrijfsgebouwen of het aankondigingen van acties, kortingen of anderszins.

Printen in groot formaat XL

MEGA PRINTS!

Wanneer een print als banner of sticker groter mag worden als de breedte van het basismateriaal en/of de printer, maken we een ‘onzichtbare’ koppeling, zodat maatvoering geen beperkingen kent.

 

MEGA DOEKEN!

Wanneer U de toepassing bedenkt of heeft, hebben wij het juiste materiaal-voorstel erbij. Of het nu voor een outdoor toepassing is, zoals een gevel, een renovatieproject waarbij er een hele steiger-opstelling voor het project staat of dat het gebouw is voorzien van een glasgevel! Daarnaast worden deze doeken en prints ook gebruikt als gevelbekleding; zo hebben we al projecten mogen opleveren, waarbij een gevel werd voorzien van een geveldoek, als alternatief voor gevelrenovatie of -schilderwerk, om esthetische redenen. Maar ook voor indoor toepassingen hebben we oplossingen, zoals wandbekleding in bedrukte stoffen of zelfs behang of als muursticker! Maar ook voor beurzen, presentaties en zelfs op brandwerend basismateriaal! You name it, we print it! 

Onze specialisten adviseren voor het juiste product, verwerken desgwenst het beeldmateriaal en brengen het daar aan, waar uw project zich bevindt in Nederland of daarbuiten.

Outdoor MEGA-doeken
Wanneer de mega-prints buiten aangebracht worden, spelen weersinvloeden een rol. Het outdoor-basismateriaal alsook de print-inkten zijn daar prima tegen bestand. Wel kan het soms zo zijn, dat de windbelasting een sterke invloed kan hebben op de ondergrond, zoals bijvoorbeeld een steigeropstelling of een frame van en bouw-/projectbord.

In die gevallen gebruiken we vaak een wind- en water doorlatend basismateriaal, zodat deze factoren nauwelijks invloed hebben op de visual en ondergrond.

Steigerdoeken in XL formaat van Probo

Tot op heden leverden wij deze MEGA-prints voor projecten van opdrachtgevers bij;

  • steiger-opstellingen bij bouw- en schilderprojecten
  • gevels van bedrijfsgebouwen
  • uitingen bij evenementen zoals Roadshow van Radio 538
  • visuals op festivals als o.a. Dreamfields en Sensation
  • t.b.v. bewegwijzering bij RAI en Jaarbeurs Utrecht
  • point-of-sale toepassingen bij autoshows, e.d.

Voor informatie, advies voor een project-uitvoering laat het ons weten en we zullen ervoor zorgen, dat uw project onze referentie wordt! We zien uit naar uw vraag of opmerking via contact@signgroupholland.com !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s