Vlaggen

Vlaggen zijn een perfect middel om te gebruiken voor je organisatie om extra attentiewaarde te creëren voor je organisatie of bedrijfspand. Ook prima in te zetten bij evenementen, shows of andere festiviteiten. Juist omdat de vlaggen wapperen of door een andere beweging op een natuurlijk wijze de aandacht vragen EN krijgen!

 

Vlaggen in ieder formaat, in iedere vorm en met verschillende afwerkingen. Van beachflags tot landenvlaggen en van heel klein tot extreem groot. Nagenoeg alles is mogelijk!
We adviseren in principe de kleinste hoeveelheid te bestellen, omdat ‘op voorraad’ leggen, onnodig geld kost. We printen of bedrukken namelijk uw opdracht zo snel, dat voorraad niet nodig is en wat betreft de investering, is die bij kleine aantallen nauwelijks hoger dan bij grotere aantallen. Indien het toch gaat om grote aantallen, zullen we u altijd vooraf laten weten of drukken mogelijk interessanter is, dan printen.

Voor een offerte, voorstel op maat of advies, bericht ons via contact@signgroupholland.com of dit formulier en de dichtsbijzijnde sign-specialist neemt contact met u op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s