Verlichte #reclameborden!

Reclameborden voor aan gevels voor bedrijven en winkels!

Je ziet ze overal en vaak ook als  verlichte reclameborden als lichtbakken, aangestraalde reclameborden of als losse verlichte letters en logo’s. Waar vroeger ook een echt ambacht was, is het dat nu steeds minder. Natuurlijk zijn er nog lichtreclames, die afzonderlijk en per stuk gemaakt worden en/of voorzien van neon-verlichting, maar er zijn ook veel andere oplossingen!

Sinds jaren is neon voor 90% verdrongen voor gebruik van LED-verlichting, waardoor er een ambacht uit lijkt te sterven. Aan de andere kant biedt LED als verlichtings-elementen ook veel kansen.

Zo is een voordeel van LED, dat het veel eenvoudiger toe te passen is. Daarnaast zijn er enorm veel andere manieren ontwikkeld om je bedrijfsreclame verlicht uit te voeren.

Zo zijn er reclamezuilen, die voorzien zijn van LED-verlichting in plaats van TL-verlichting. Zelfs in combinatie met solar-panelen, die ervoor zorgen, dat de reclamezuil voorziet in zijn eigen energiebehoefte!

Omdat LED-verlichting in de meest kleine profielen verwerkt kan worden, kan je zelfs een spandoek verlichten, door de LED-verlichting in het aluminium spandoek-profiel te verwerken. Op die manier wordt een spandoek een lichtreclame, die erg voordeliger en snel ook nog te wisselen is!

Door de ontwikkeling van LED-verlichting voor lichtreclame, samen met de groeiende markt voor spandoeken, visuals en prints, zijn er vele mogelijkheden om binnen ieder budget een fraaie, opvallende reclame-uiting te creeren, die ’s avonds fungeert als lichtreclame.

Voor advies, meer informatie of een voorstel op maat, stuur een bericht, zodat onze sign-specialist bij u in de buurt contact met u op kan nemen!

 

Een gedachte over “Verlichte #reclameborden!

  1. Dankjewel voor dit artikel over verlichte reclame borden. Ik wist niet dat neon verdrongen was door led-verlichting. Ik had het idee dat het dezelfde dingen betrof. Zo ziet u maar dat ik een leek ben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s