Beurs en Presentatie

Deelnemen aan een beurs; Goed idee of beter van niet?!

Op een beurs gaan staan is altijd een goed idee, omdat je daar jezelf kunt presenteren en er bewust een groep mensen/potentielen aanwezig zijn om klant te worden!

beurswanden

Om er wel een succesvolle ‘beurs’ van te maken en klanten te kunnen noteren, moet er wel iets meer gebeuren, dan alleen aanwezig zijn;

Daarom hebben we een aantal tips om te doorlopen. Als je daarmee rekening houdt en ernaar handelt, zal je beurs-deelname opleveren wat je ervan verwacht;

  • Bepaal concreet (SMART) welke rendement je uit je deelname wilt halen
  • Benoem en omschrijf hoe je deze doelen wilt behalen
  • Welke middelen ga je inzetten om deze doelen te behalen
  • Stel een ‘beurs’-team samen, die vooraf ook onderdeel zijn van traject
  • Bespreek en benoem je ideale klant met je team
  • Welke behoefte kun jij als organisatie invullen?
  • Wat is het budget?

Wanneer alle items zijn behandeld, besproken en gedefinieerd, kun je beginnen met ‘invullen’. Wat is er nodig aan stand en presentatie voor op de beurs en ter promotie vooraf.

 

 

 

 

Zorg er verder voor, dat er een compleet beurs-draaiboek is, waarin alle besproken feiten en afspraken in staan omschreven als een handboek en basis, die een ieder voorafgaand aan de beursdagen heeft bestudeerd en tijdens de beursdagen door kan nemen.

Last but no least; na de beursdagen is het van belang, dat de bezoekers op passende wijze worden opgevolgd en deals worden geeffectueerd voor het geval, dat tijdens het beursbezoek niet mogelijk was.

Na een korte periode kom je met je team samen en ga je het project evalueren, stel je nieuwe acties vast qua beurs en sales in het algemeen!

Voordeel van dit traject voorafgaand, tijdens en na de beurs is, dat je met deze strategie WEL succesvol je beursinvestering doet en daarmee geld verdient! Prettige beurs en veel succes.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s