#Lichtreclame

Lichtreclame; statisch of dynamisch?!

Met lichtreclame zorg je ervoor, dat je organisatie zichtbaar en vooral herkenbaar is  voor de (potentiële) doelgroep. Hier maak je de afweging op welke wijze dit het beste uitgevoerd kan worden. In principe is een lichtreclame vooral uitgevoerd van aluminium halffabrikaten en LED-verlichting. Een goed uitgevoerde lichtreclame is zowel in de dagsituatie als de avondsituatie gelijkwaardig qua beleving. In specifieke gevallen worden andere verlichtings-elementen toegepast, zoals bijvoorbeeld neon.

Uitstraling

Lichtreclame, zowel in voortraject bij het bepalen van de uitstraling, vaststellen van de beste uitgangspunten, vraagt om een vakkundige aanpak. Daarna kan efficiënt en effectief de productie en montage worden uitgevoerd. Zoals bij de meeste investeringen is van belang, dat juist de aandacht komt te liggen bij het voortraject, zo ook wat betreft het vergunningentraject, wanneer een Omgevingsvergunning nodig lijkt. Op die manier werk je systematisch naar de juiste oplossing toe. Wanneer de identiteit op de juiste manier is geïmplementeerd bij het bedrijfspand en de omgeving, resulteert dit in de juiste uitstraling. Dat is natuurlijk voor een zakelijke dienstverlener, gevestigd in een kantoorpand een geheel andere dan die van een retail-organisatie in een winkelpand.

Dynamisch reclamebord als lichtreclame.

Een variant van een traditionele lichtreclame als statisch reclame, is een LED-screen. Hieronder wordt verstaan een lichtreclame, met de gebruiksmogelijkheden van een monitor of Smart-TV. Deze vorm van buitenreclame wordt toegepast bij kantoor- en bedrijfsgebouwen, wanneer een behoefte is om eenvoudig van beeld te kunnen wisselen of zelfs bewegende beelden te laten zien. Gemeentes en overheden zijn echter  voorzichtig met het verlenen van vergunningen hierbij, omdat nauwelijks invloed uitgeoefend kan worden op de content die wordt getoond.

De mogelijkheden van deze LED-schermen zijn minstens net zo ruim als die van een monitor, tablet of Smart-TV! De vraag alleen zou vooraf moeten zijn, welke toepassingen toe zouden voegen voor de organisatie om een dergelijke lichtreclame te plaatsen. Wanneer dat helder is en op de juiste wijze geintegreerd, biedt deze toepassingen ongekende mogelijkheden, zoals integratie met Gemeentelijke systemen, Amber Alert, maar ook het afspelen van reclame voor externe partijen, waardoor je met een dergelijke LED-scherm zelfs geld kunt verdienen!

Op basis van een eenvoudige analyse van de vraagstelling en daarnaast de mogelijkheden, met een haalbaarheidsonderzoek, kunnen onze specialisten snel en accuraat een passend voorstel doen.

Op die manier weet u al snel welke oplossingen het beste zouden passen bij uw organisatie en via welke wijze het beste tot het gewenste resultaat gekomen kan worden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s