Opvallen! #Bedrijfsnaam

Opvallen begint met een goede bedrijfsnaam

Er wordt regelmatig (te) makkelijk gedacht over opvallen met een merk of (eigen) bedrijf. Zolang het marketing-budget groot genoeg is komt succes vanzelf. Helaas, maar ook gelukkig, is dat niet geval. Er is veel meer nodig om op te vallen met een merk of bedrijf. En dat begint direct bij het begin. Een goed gekozen bedrijfsnaam en een onderscheidende identiteit maken o.a. reclamewerk in de toekomst veel eenvoudiger. En juist daarom dat we daar hier extra aandacht aan besteden.

Bedrijfsnaam bedenken of merknaam verzinnen

Een goed gekozen bedrijfs- of merknaam roept direct iets op bij de doelgroep. Dit kan doordat de naam een betekenis heeft of juist doordat deze visueel geïnterpreteerd kan worden. Maar ook emotie draagt bij aan een sterke bedrijfsnaam welke op zichzelf al blijft hangen bij de doelgroep. Voor een merk- of bedrijfsnaam die aan deze punten voldoet is het makkelijker om reclame te maken. Zo zijn gevelreclame, lichtreclame en reclamezuilen bijvoorbeeld al veel makkelijker en met een nog beter resultaat in te zetten.

Zoekt u nog een merk- of bedrijfsnaam? Zelf een bedrijfsnaam bedenken is makkelijker gezegd dan gedaan. Helemaal als u wilt zorgen dat u het maximale haalt uit uw reclamebudget. De merkspecialisten van Brandio.nl helpen u bij het ontwikkelen van een ideale bedrijfs- of merknaam.

Bedrijfsidentiteit bepalen

Vervolgens is het verstandig om tot een eigen en unieke bedrijfsidentiteit te komen. Want ook hiermee valt u op. Een bedrijfsidentiteit wordt gevormd door de persoonlijkheid van de eigenaar en/of de medewerkers maar ook door symbolen, gedrag en (externe) communicatie. Juist deze punten zijn belangrijk om duidelijk te hebben voordat er wordt begonnen aan bijvoorbeeld licht- of gevelreclame. Deze vorm van reclame blijft jarenlang effectief en vertelt wie u als onderneming bent, waar u voor staat en wat klanten van u mogen verwachten. Met een sterke bedrijfs- of merknaam wordt dit nog meer benadrukt.

Heeft u al een sterk merk of een goede bedrijfsnaam? We denken graag mee met de invulling van o.a. uw licht- of gevelreclame. We houden rekening met uw identiteit, eventuele omgevingsfactoren en de architectuur van de rest van het gebouw. Maak een afspraak met onze specialist bij u in de buurt en we helpen u graag opvallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s