#Signing en #Bewegwijzering

Logo en naamsherkenning
Met doordachte creativiteit bereikt u véél. Ongeacht de locatie van uw organisatie of het effect dat u nastreeft en of uw organisatie profit of een non-profit-organisatie is. Het gaat om de juiste manier van communiceren, die is geslaagd als die past bij uw identiteit en doelgroep. In principe plaatsen wij uw geveltekst en/of logo op iedere denkbare locatie. Dat kan zijn op uw terrein, in het interieur of aan/op de gevel van uw gebouw.


Graag bespreken wij met u de creatieve mogelijkheden en technische oplossingen.

Op basis van een quick-scan van uw organisatie, kunnen we al snel vaststellen of een ingetogen signing als onderdeel van uw identiteit en imago het juiste resultaat oplevert, onder het motto van ‘less is more’. Of dat het voor uw organisatie juist van belang is om een meer creatieve, meer onderscheidende manier van reclamemaken verstandiger is. Immers de ene organisatie is de andere niet. Altijd van belang is, dat de ‘passant’ begrijpt, wat u wilt laten zien en waarom. Of het nu een advocatenkantoor, onderwijs- of zorginstelling of een commerciele organisatie is. Bij die laatste kan weer het onderscheid gemaakt worden of de gevel-/lichtreclame of andere manier van signing een wervend karakter moet hebben of juist niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s