Signing; Lichtreclame & Bewegwijzering

Signing als verzamelnaam voor die uitingen, die een organisatie gebruikt om te communiceren met haar (potentiele) doelgroep!

Onder Signing worden uitingen verstaan, zoals lichtreclame, gevelaanduidingen, reclamezuilen en zaken als bewegwijzering en bestickeringen in al zijn facetten en toepassingen. Deze zijn zowel voor indoor- als outdoortoepassingen geschikt.

Specifiek voor de outdoor-toepassingen bij organisaties in de profit en non-profitsector is van essentieel belang rekening te houden met omgevingsfactoren, zoals architectuur, infra-structuur, identiteit en natuurlijk functionaliteit. Op die manier zorg je met de juiste mix van factoren voor balans.

Voor indoor-toepassingen van signing gelden veelal dezelfde criteria als voor out-door, omdat een juiste mix van omgevingsfactoren mede het succes bepalen van de communicatie.

Uiteindelijk geldt, dat het resultaat van de signing een positief effect heeft op de gebruiker, zowel voor de zender als de ontvanger van de boodschap.

Om die reden wordt signing niet alleen ingezet voor organisaties in retail en MKB, maar juist ook voor organisaties als;

  • bouw en -gerelateerde organisaties
  • zorg- en onderwijsinstellingen
  • facilitair beheerders en vastgoed-organisaties
  • financiele organisaties
  • hotels, musea en theaters

Voor meer informatie en/of advies, neem contact op met een van onze adviseurs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s