#Gevelreclame en #Signing

Organisaties maken zichzelf zichtbaar en herkenbaar met behulp van signing en gevelreclame.

Voor iedere organisatie geldt, dat zij herkenbaar wil zijn. Door herkenbaar te zijn, kan de doelgroep je herkennen, het maakt daarom niet uit of je organisatie zich in de non-profit- of profit-sector bevind. Wel zijn er natuurlijk verschillen tussen beide sectoren. Per branche of sector is van belang, dat je je zodanig profileert, dat dit past bij je -soort- organisatie.

Dit legt de organisatie vast in de huisstijl, waarbij rekening wordt gehouden met kleurstelling, typografie en identiteit. Vanuit deze basis, kan je de uitingen uitrollen via alle communicatie-mogelijkheden, waaronder het gebouw van je organisatie.

Onder de noemer ‘signing’, komen alle punten aan bord, zoals daar zijn;

Met behulp van bovenstaande items kunnen deze custom-made of standaard-oplossingen worden ingezet om aan de buitenkant te laten zien wie je bent en waar je voor staat!

Eenmaal binnen kun je eraan denken om je bezoek de weg te wijzen en/of op een andere manier als organisatie te communiceren met je bezoek en doelgroep. Hiervoor zijn de volgende manieren om aan te denken als signing, zoals; bewegwijzering binnen, visuals ter decoratie, deurborden in vele varianten of zelfs door middel van dynamische ‘presentatieschermen’

Op die manier zijn er legio mogelijkheden om je organisatie voor je te laten spreken, met de inzet van signing en bewegwijzering; in balans met de omgevingsfactoren en je identiteit!

Voor een vrijblijvend advies of second-opinion kijken onze adviseurs ‘Zichtbaar Betrokken’ graag met je mee op locatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s