#Bewegwijzering

Onder Bewegwijzering via Wikipedia is een duidelijke uitleg te lezen over wat dit nu eigenlijk inhoudt!

Daar staat zorgvuldig omschreven, wat de algemene uitleg is, maar er is meer! In de uitleg via Wikipedia, wordt vooral ingegaan op ‘algemene’ bewegwijzering, bedoeld voor deelnemers van het verkeer.

Bewegwijzering wordt namelijk ook ingezet bij instellingen, bedrijven en andere organisaties, voor bedrijfspanden, kantoorgebouwen en instellingen in en om gebouwen, zodat daar ook duidelijk de weg gewezen kan worden. Op deze manier kunnen profit- en non-profit-instellingen hun stakeholders de weg wijzen naar de ingang of binnen naar de betreffende locatie.

Wanneer je dit zorgvuldig inzet, kun je met een minimum aan ‘borden’ de weg te wijzen en je bezoek daarmee van dienst te zijn. Buiten kan dit met een lichtreclame of verlichte geveltekst, zodat je al van ver de organisatie ziet en weet dat je (bijna) gearriveerd bent.

Praktisch gezien, kun je wat dichter bij het gebouw extra attentiewaarde vragen met een reclamezuil of daarmee eventuele functionele boodschappen overbrengen om de richting te wijzen, bijvoorbeeld naar een parkeergelegenheid of de ingang.

Eenmaal binnen kun je met de juiste inzet verwijzen naar de receptie of specifieke afdelingen.

Al deze items, verwijzingen en borden geheel gecustomized volgens de huisstijl van de organisaties, waardoor je meteen duidelijk de identiteit van je organisatie laat zien.

Voor organisaties is dit van belang, zoals;

Met behulp van outdoor- en indoorproducten zoals,

Voor een vrijblijvend advies over de juiste vorm van signing of toepassing van de bewegwijzerings-elementen neem contact op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s