Less is more!

Voor het bedenken en plaatsen van Signing (Lichtreclame en Bewegwijzering) geldt bijna altijd; Less is More!

Bewegwijzering moet in principe een hulpstuk zijn om je bezoekers te helpen de weg te wijzen en daarom in dienst zijn van het grote geheel. Idealiter zorg je daarmee, dat je de juiste mix maakt van architectuur, functionaliteit, doel(groep), identiteit en omgevingsfactoren. Op basis van de balans tussen die wegingsfactoren, kom je uiteindelijk tot een juiste implementatie van de signing voor je organisatie.

Zo zal die mix van factoren er bij iedere organisatie anders uit zien en is een onderscheid van een profit of non-profit-organisatie minder van belang. Het feitelijke verschil zit dan vooral in een ander resultaat door het toepassen van de identieke elementen van de ‘signing-mix’.

Op die manier kan je een onderscheid maken tussen primaire en secundaire uitingen, om via een op-maat gemaakt plan, de juiste invullingen te bepalen qua materialen, systemen en uitvoering.

Uiteindelijk zal het resultaat zorgen voor ‘Balans tussen Identiteit en Architectuur!’

Wanneer het plan als basis wordt gebruikt, kun je vervolgens de details voor uitvoering gaan uitwerken om te zien welke producten nodig zijn, zoals;

Gaandeweg kan ook de behoefte ontstaan om te denken aan dynamische signing en binnen het plan worden toegevoegd of aangepast.

Voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvend advies, neem contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s